Ben je op zoek naar een sportieve SUV om te leasen? Dan is de nieuwe X2 misschien iets voor jou. Hier vind je alle BMW X2 private lease tarieven op rij!

Over de BMW X2

De BMW X2 is een compacte luxe SUV die de aandacht trekt met zijn scherpe en sportieve design. De X2, geïntroduceerd in 2018, onderscheidt zich van andere BMW SUV’s door zijn gedurfde en unieke styling.

Op het eerste gezicht heeft de X2 een lage, strakke daklijn, waardoor hij een coupé-achtig uiterlijk krijgt. De agressieve grille, gebeeldhouwde carrosserielijnen en prominente wielkasten versterken het sportieve karakter nog meer. De iconische BMW nierengrille, geflankeerd door strakke koplampen, voegt een vleugje elegantie toe aan het algehele ontwerp.

Binnenin de X2 weerspiegelt het interieur een harmonieuze mix van luxe en functionaliteit. Hoogwaardige materialen, zoals premium leer en geborsteld aluminium, creëren een verfijnde sfeer. De op de bestuurder gerichte cockpit is voorzien van de nieuwste BMW-technologie, waaronder een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem met een helder touchscreen en intuïtieve bediening.

Qua prestaties biedt de BMW X2 een scala aan motoropties, waardoor er voor iedere bestuurder een passende keuze is. Van efficiënte maar krachtige dieselmotoren tot sportieve benzinemotoren, de X2 biedt een plezierige rijervaring met zijn responsieve acceleratie en wendbare handling.

Ook bij de X2 wordt aan de functionaliteit niet ingeboet, aangezien hij voor zijn formaat voldoende laadruimte biedt, waardoor hij geschikt is voor dagelijks woon-werkverkeer of weekenduitstapjes. De achterbank kan ook worden neergeklapt om nog meer ruimte te creëren wanneer dat nodig is.

Pluspunten

  • Hoogwaardige materialen gebruikt voor interieur
  • Sportief design
  • Goede rij-eigenschappen
  • Intuïtief infotainment systeem

Minpunten

  • Vrij prijzig voor een kleine SUV
  • Minder comfortabel in de stad
  • Geen Android auto connectie
  • Relatief weinig hoofdruimte achterin

Bron

www.private-lease-aanbiedingen.nl