Täällä Ylä-idässä olemme lämmittäneet kevääseen yllättävän Walk-myrskyn, Stellan, jälkeen. Kesä on täällä yhtäkkiä – ja kohoavien lämpötilojen myötä energialaskut kasvavat.

Aurinkokäyttöiset laturit ovat uskomaton tapa tasapainottaa energiakustannuksia, vähentää kotisi luonnollista vaikutusta ja antaa suuren joukon erilaisia ​​etuja, kuten tukea lähiorganisaatioita ja lisätä energianvapautta. Lisätietoja on osoitteessa aurinkopaneelien tuotto

Haluatko tuoda taulut kotiisi? Minulla on auringonvalolla toimivia latureita, ja minun piti jakaa neljä tärkeintä etua sellaisina kuin ne näen:

 1. Vähennä tai pyyhi pois sähkölaskuja.
  Tämä on todella hämmästyttävää. Asumme Washingtonissa, D.C.:ssä, jossa on tyypillisesti aurinkoa, mutta kolmen lapsen ja kahden aikuisen asunnon täyttäminen energiankulutuksella on riittävä. Lämpiminä kevätpäivinä tuotamme paljon enemmän kuin kulutamme, ja sen jälkeen vaihdamme sen laitokseen. Helteisinä myöhään kevätpäivinä, kun käytämme jäähdytystä, tai pilvisinä päivinä vedämme verkosta.

Riippumatta siitä, asutko jossain pilvisessä paikassa, tällaiset alueet saavat normaalisti yli kaksi tuntia päivänvaloa joka päivä, kun taas säteilevät alueet saavat normaalisti 5,5 pitkää päivänvaloa joka päivä.

Vaikka kirkkaat päivät tuottavat enemmän aurinkoon suuntautuvaa energiaa, aurinkokäyttöiset laturit kuluttavat energiaa joka tapauksessa, kun sää on pilvinen. Kiertoliikenne tai hajapäivänvalo auttaa joka tapauksessa kotisi polttoaineena. Pilviset päivät tuottavat tavallisesti noin 10–20 prosenttia kirkkaina päivinä tuotetusta tehosta.

 1. Hanki veronalennuksia ja -palautuksia.
  En ymmärtänyt, kuinka suuri etu tästä olisi, mutta auringonvaloon perustuvat laturimme todella maksavat meille. Aluksi saat 30 % kaikista kehyskustannuksista takaisin laitteistosta ja perustamisesta valtion henkilökohtaisena verohelpotuksena, kun dokumentoit velvollisuutesi. Tämä tarkoittaa, että säästät 7 500 dollaria planeettaryhmässä, jonka arvo on 25 000 dollaria.

Yhdistä tämä valtion ja lähialueen hyvityksiin ja Sun powered Environmentally Friendly Power Credit (SREC) -hyvityksiin, ja lisää kuluja voidaan leikata keskeltä. SREC:itä tuotetaan johdonmukaisesti, ja niitä voi tarjota palveluorganisaatioille, mikä tuottaa poikkeuksellisen suurta voittoa taustalla olevasta spekulaatiosta.

D.C.:n kaupungintalon johtajamme Muriel Bowser vietti Sustainable Portfolio Standard Extension Demonstration 2016 kesällä 2016. Tämä esittely, B21-0560, nostaa ehtymättömän portfolion ja aurinkoenergian vaatimukset 50 prosenttiin ja 5 prosenttiin, erikseen,32 jatkuvasti. , lakiehdotuksessa esitetään ohjelma Branch of Energy and the Climate -osaston sisällä, joka auttaa matalapalkkaisia ​​asuntolainanhaltijoita tuomaan läheisiä planeettaryhmiä koteihinsa.

Mielenosoituksen takana on ajatus vauhdittaa D.C:n etenevää kehitystä. aurinkoon suuntautunut teollisuus, joka on kehittynyt 170 % kuluneen vuoden aikana.

Hankkeen palautusaika on vain 3,5 vuotta, kun taas auringonvaloon perustuvilla latureilla on 10 vuoden takuu ja 25 vuoden hyödyllinen olemassaolo – mikä tarkoittaa, että luot ilmaista virtaa ja lisähyvityksiä yli 20 vuodeksi. Sitä on vaikea lyödä. Se on sekä sosiaalisesti huomioivaa että taloudellisesti tuottavaa.

Lukuisat asentajat tarjoavat myös maksuttoman laitoksen, jossa he maksavat kaiken käteisen laudoista ja laitoksesta ja veloittavat sähköstä alennettuun hintaan. He ovat pohjimmiltaan “vuokraamassa” kattotilaasi ja tarjoavat sinulle vallan alennusta kompromissina. Tämä on kunnollinen valinta asuntolainan haltijoille, jotka eivät mieluummin tekisi taustalla olevia spekulaatioita tai suosivat no-cash down -valintaa. Asennusohjelma kerää kaikki palautukset SREC:iltä tätä tilannetta varten.

Riippumatta siitä, missä asut, teet niistä epäilemättä hämmästyttäviä verohelpotuksia auringonvaloon perustuen. Käytä niitä hyväksesi, kun voit.

 1. Aloita säästäminen heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.
  Vuosittaiset energiakulut voivat olla suuria. Totta puhuen, normaali vuotuinen energiankulutus henkilöä kohti on 3 052 dollaria, mukaan lukien kuljetus ja yksityinen energia. Aurinkoon perustuva teho voi vähentää näitä kuluja tai jättää niistä tekemättä, kun ne otetaan käyttöön. Ne tarjoavat myös pitkän matkan sijoitusrahastoja, koska auringon voiman saaminen on pohjimmiltaan ilmaista.

Aurinkokäyttöiset laturit parantavat jälleenmyyjäsi arvostusta. Useimmat kodin ostajat ymmärtävät, mitä koti auringonvalolla toimivilla latureilla tarkoittaa – etenkin kun otetaan huomioon, että puitteet on nyt perustettu eikä heidän tarvinnut tehdä taustalla olevaa hanketta ja perustamista. Tutkimuksen mukaan useimmat kiinteistönomistajat näkevät 5 911 dollarin jälleenmyyntiarvon lisäyksen käyttöön otettua kilowattia kohden. Tämä tarkoittaa, että jos otat käyttöön 3,1 kilowatin kehyksen, voit kehittää kotisi jälleenmyyntiarvoa edelleen lähes 18 000 dollarilla.

Aurinkokäyttöiset laturit laajentavat myös katon olemassaoloa, koska ne suojaavat komponenteilta, kuten sateelta, lumelta ja roskilta. Ne tekevät talosta energiatehokkaamman myöhään keväällä groilla

pahoitteleva aurinko ei paista suoraan kattoon, vaan laudat kuluttavat sen, mikä pitää talon lämpötilan alhaisempana.

 1. Auta ilmastoa ja auta meitä jokaista.
  Auringon suuntaiset voimakehykset määrittävät tahrattoman, vääristymättömän energian auringosta. Aurinkokäyttöisten laturien esittely kotisi apuvälineissäsi taistelee otsonikerrosta heikentävien aineiden päästöistä ja vähentää riippuvuuttamme öljyjohdannaisista. Perinteinen sähkö saadaan uusiutumattomista energialähteistä, kuten hiilestä ja palavasta kaasusta. Siinä vaiheessa, kun öljyjohdannaisia ​​lauletaan tuottamaan voimaa, ne tuottavat haitallisia kaasuja, jotka ovat olennainen ilman saastumisen ja maailmanlaajuisen ympäristömuutoksen aiheuttaja. Öljyjohdannaiset eivät ole yksinomaan kauheita ilmastolle, mutta ne ovat myös rajallinen voimavara. Näillä linjoilla kustannukset vaihtelevat jatkuvasti ja voivat nousta lyhyessä ajassa.

Ympäristöystävällinen voima vaikuttaa myös yleiseen hyvinvointiin. Hiili- ja öljykaasulaitokset tuottavat ilman ja veden saastumista, joka ei ole turvallista ihmisten hyvinvoinnille. Öljyjohdannaisten korvaaminen ympäristöystävällisillä voimanlähteillä, kuten aurinkoenergialla, voi kuitenkin vähentää ennenaikaista kuolleisuutta sekä yleisiä sairaanhoidon kustannuksia.

Vaikka öljyjohdannaisten luominen vaatii valtavia vesivaroja ja aiheuttaa veden saastumista, auringonvaloon perustuvan energian odotetaan toimivan lähes nollavedellä. Tällä tavalla auringonvaloon perustuva teho ei ainakaan likaa vesivarallisuutta, eikä se myöskään kuormita maailman vesihuoltoa.

Auringonvaloon perustuva teho toimii myös kuivan aikana tai intensiteettiaallon aikana. Hiili, kaasumainen bensiini ja atomivoima käyttävät paljon vettä jäähdytykseen. Helleaaltojen tai vakavien kuivakausien aikana, kuten olemme viime aikoina kohdanneet, sähkön ikä on vaarassa. Joka tapauksessa auringonvaloon perustuvat tehokehykset eivät odota veden tuottavan sähköä.

Samoin auringonvaloon perustuva voima tekee puhtaan energian ammatteja. Yhdysvallat on ajanut maailmaa puhtaan energian käyttöön. Ihannetapauksessa tämä kaava jatkuu huolimatta valtion menosuunnitelmista EPA:lle ja DOE:lle, kun kekseliäitä ja uraauurtavia organisaatioita omaksuvat jatkuvasti energian tuotannon muuttuva kohtaus ja siirtyvät uusiutuviin energialähteisiin.