Midea Grupa je značajan globalni igrač u industriji kućanskih uređaja, s posebno snažnom prisutnošću na tržištu klima uređaja. Osnovana 1968. u Guangdongu u Kini, Midea je izrasla iz male lokalne tvrtke u multinacionalni konglomerat, nudeći širok raspon potrošačkih uređaja, HVAC sustava, robotike i sustava industrijske automatizacije. Evo nekih jedinstvenih aspekata Midee:

Inovacija i raznolikost midea klima uređaja

Midein pristup inovacijama je sveobuhvatan, fokusirajući se ne samo na tehnološki napredak u klimatizaciji, već i na integraciju pametne tehnologije u svoje proizvode za poboljšanje korisničkog iskustva i učinkovitosti. Tvrtka ulaže velika sredstva u istraživanje i razvoj, s brojnim centrima za istraživanje i razvoj diljem svijeta koji rade na vrhunskim tehnologijama u kontroli klime, rješenjima za pametne domove i značajkama za uštedu energije.

Globalni trag

Mideina globalna prisutnost je ekspanzivna, s operacijama u preko 200 zemalja i regija. Ovaj širok doseg omogućuje Midei da svoje proizvode prilagodi specifičnim potrebama različitih tržišta, uključujući prilagođavanje svojih klimatizacijskih sustava različitim klimatskim uvjetima i preferencijama potrošača diljem svijeta.

Posvećenost održivosti

Midea je predana održivosti i zaštiti okoliša. Tvrtka se fokusira na proizvodnju energetski učinkovitih proizvoda koji smanjuju ugljični otisak i utjecaj na okoliš. Mideini klima uređaji često imaju ekološki prihvatljiva rashladna sredstva, načine rada za uštedu energije i ocjene visoke učinkovitosti, što odražava predanost tvrtke ekološkim inicijativama.

Strateške akvizicije i partnerstva

Mideina strategija rasta uključuje strateške akvizicije i partnerstva koja su ojačala njen položaj u industriji. Značajan pomak bila je akvizicija njemačke robotičke tvrtke KUKA 2016., signalizirajući Mideinu ambiciju da se proširi na automatizaciju i pametnu tehnologiju. Ova akvizicija nadopunjuje sektore klima uređaja i kućanskih uređaja integracijom napredne robotike i AI tehnologija u svoje proizvodne procese i ponudu proizvoda.

Paleta proizvoda Midea

Midea nudi širok raspon proizvoda za klimatizaciju koji zadovoljavaju različite segmente tržišta, od stambenih i komercijalnih do industrijskih aplikacija. To uključuje split i multi-split klima uređaje, VRF (varijabilni protok rashladnog sredstva) sustave, prijenosne klima uređaje, odvlaživače i centralizirana HVAC rješenja. Linija proizvoda Midea poznata je po kombinaciji funkcionalnosti s estetskim dizajnom, s ciljem pružanja rješenja koja se besprijekorno uklapaju u moderne životne i radne prostore.

Nagrade i priznanja

Mideina predanost kvaliteti, inovativnosti i održivosti donijela je brojne nagrade i priznanja na globalnoj sceni. To uključuje priznanja za izvrsnost dizajna, energetsku učinkovitost i doprinos održivosti okoliša, naglašavajući reputaciju Midee kao lidera u industriji klimatizacije

Midein jedinstveni spoj inovacija, globalnog dosega i predanosti održivosti i zadovoljstvu kupaca učvrstio je svoju poziciju ključnog igrača na globalnom tržištu klima uređaja.

Najpovoljnije Midea klime samo kod nas.