Amikor nagyon sokan olvasnak az erkölcsös és szabályos helyreállító cikkekről, általában nagyon gyakran elgondolkoznak azon, hogy mik is az erkölcsös szépségápolási termékek, és soha nem gondolják át igazán, mit jelent ez számukra. Abban az esetben, ha ez a véleményük, van egy problémájuk – bár jelenleg talán nem, de mostantól fogva lesz, azzal az indokkal, hogy egyre több nem biztonságos szintetikus vegyületet használnak fel számtalan helyreállító cikkben az egészségügy problémáinak megoldására. óriási üzlet. curly girl

Rengeteg köze van az FDA-hoz, amelynek döntései azt a benyomást keltik, hogy a hatalmas gyógyszergyártó cégekre, valamint az általuk a szenátusban és kongresszusban nyújtott segítségre alapították. Az esetlegesen káros anyagok, például a nátrium-lauril-szulfát és a folyékony katalizátor használata engedélyezett az egészséges bőrtermékekben, ahol ezekről a termékekről ismert, hogy nem biztonságosak. Mindazonáltal ez abszolút nélkülözhetetlen ehhez a cikkhez, amelynek célja alapvetően az „erkölcsi” és a „normális” kifejezések értelmesítése a szépségápolási termékek és más egyéni szempontok tekintetében.

Íme az erkölcsi tételek néhány része, amelyekről tudnia kell, mielőtt eldönti, hogy melyik egyéni mérlegelési elemet használja.

Lény tesztelése

A lények tesztelése fontos lehet bizonyos esetekben, ahol megmentheti az emberi létet, és ami a gyógyszerek és gyógyszerek vizsgálatát illeti, nagyon is vitatható, hogy a lénykutatás rengeteget tett és fog tenni a gyógyszerek fejlesztésének előmozdítása érdekében. sok emberi létet és elsorvadást mentettek meg.

Noha e tekintetben lehet vitatkozni, és a legtöbb egyén beleegyezik, milyen okból lenne jó ötlet, ha beleegyeznénk abba, hogy a lényeket a pusztító hatású szintetikus anyagok egyre szélesedő mértékével megvakítsuk a felhasználható mennyiség eldöntéséhez. tisztítóban? Kivételesen pusztító és mérgező anyagokat, például etanol-amint, radiátorfolyadékot és EDTA-t próbáltak ki a szuperlényeken, hogy hatalmas üzleteket tudjanak felruházni olyan helyreállító eszközökkel, amelyek nem ártanak az embereknek. Mi a helyzet azokkal a normál tárgyakkal, amelyekről biztosan tudtuk, hogy roncsolásmentesek? Készpénz!

Számos erkölcsi tétel van leárazva, hogy teljes egészében fedezze a korrekciós szükségleteit és az egyéni mérlegelési igényeket anélkül, hogy megvásárolná azokat, amelyek a lény elsorvadását okozták. A hajápolás, a bőr egészségének gondozása, az arcápoló termékek és még sok minden más elérhető interneten, amelyek soha nem látott lényt, mivel normál termékek, például a kókuszolaj, az olívaolaj vagy a shea dió szétválik.

Újrahasznosítható kötegelés

A bolygó a vödröt rúgja a sok milliárdnyi hulladék alatt, amely a vásárlók termékeinek összecsomagolásához keletkezik. Nyilvánvaló, hogy ebben az élvonalbeli korszakban minden terméknél bevonhatjuk az újrahasznosítható kötegelést, amikor nyomós okok merülnek fel olyan anyagok felhasználására, amelyeket szemétlerakóként kell elhelyezni. Az erkölcsi szépségápolási termékek és a normál helyreállító cikkek újrahasznosítható kötegeket használnak, amelyek nem süllyednek el a szemétlerakókban és nem szennyezik be a talajvizet.

Rendszeres helyreállító tárgyak

A szokásos cikkeket eltávolítják a normál forrásokból, természetesen kifejlesztve, ahol egyáltalán elképzelhető. A szépségápolási termékekként való hosszan tartó használat és az egyéni mérlegelési cikkek keveréke, valamint a logikus vizsgálat bebizonyította, hogy védettek és életképesek a hirdetett eredmények elérésében. A normál fitokemikáliák, sejterősítők, testápolók és hámlasztók keveréke, amely segít megőrizni a bőr és a haj csodálatos állapotát, határozottan jobb, mint a nyers kőolajból előállított mesterségesen előállított szintetikus anyagok főzete, amelyet zsírtalanítóként, tisztítószerként, radiátor folyadékként, padlóként használnak. takarítók stb.

Valójában ez csak egy kis illusztrációja a jelen szépségápolási termékekben, valamint bőr- és hajápolási cikkekben használt szintetikus vegyületeknek. Ha ehhez hozzáadjuk azokat az anyagokat, amelyek kopaszodást és bőrsérüléseket okozhatnak, akkor megtudhatjuk, hogy milyen hatalmas üzlet csal meg bennünket a tételeikben található tárgyakkal kapcsolatban.

Senki sem kérdőjelezi meg, hogy a rendszeres az ideális, még azok sem, akik mesterséges anyagokkal próbálják lemásolni a természetet, de a készpénz elindítja a dolgokat, és abban az esetben, ha kevesebbet szeretne fizetni ezeket az anyagokat tartalmazó termékekért, ez az Ön választása. Mindazonáltal ne mondjon semmi negatívat, ha hosszú időn belül kétszer is meggondolja magát, amikor érzékenységet okoz, vagy a bőre nemkívánatos foltokkal, foltokkal és zavarokkal kezd kilökődik.

Fair Exchange

A Fair Exchange projekt magában foglalja a nem ipari nemzetek munkásainak méltányos fizetést a munkájukért és a Nyugat számára előállított termékekért. Az ilyen személyeket nagyon régóta kihasználták és engedményt fizettek, hogy Amerikában és Európában kiterjesszék az iparmágnások előnyeit, és ennek meghatározására jött létre a Fair Exchange projekt.

Amennyire csak lehetséges, be kell vonnia a Fair Exchange tételeket, hogy kifejezhesse, hogy lényegében Ön nem vesz igénybe

kihasználják ezeket a nyomorgó egyéneket, és mindent beleadnak, hogy segítsenek nekik pénzt keresni.

Az erkölcsi tételek ésszerűek

Feltéve, hogy az ECOCERT alapelveihez igazodó és a Cosmébio nevet használó termékeket vásárol, akkor távol tartja magát ezektől a problémáktól, jobban érzi magát, és biztos lehet benne, hogy olyan termékeket használ, amelyek nagyszerűek az Ön számára. igazán nagyszerű a gyerekei és az unokái sorsára.