Astăzi vreau să vă aduc în atenție un serviciu deosebit pe care îl puteți găsi la Spălătoria Auto NedWash din Galați –
CURĂȚAREA TAPITERIEI AUTO ȘI IGIENIZAREA CU OZON.
Indiferent cât de atent sunteți cu mașina voastră, în timp, tapiseria acesteia poate acumula murdărie, pete și mirosuri neplăcute. Este important să menținem aspectul și prospețimea interioară a mașinii noastre, nu doar pentru confortul nostru, ci și pentru a păstra valoarea și estetica vehiculului.
La Spălătoria Auto NedWash, echipa de profesioniști vă poate ajuta să vă redați mașina la aspectul inițial prin serviciul lor de curățare a tapiteriei auto. Aceștia utilizează tehnici și produse specializate pentru a elimina murdăria, petele și mirosurile neplăcute. Indiferent dacă aveți tapiserie din material textil sau piele, aceștia știu cum să abordeze fiecare tip de material în mod corespunzător.
Un alt aspect important al serviciului oferit de NedWash este igienizarea cu ozon. Oferind o soluție eficientă și ecologică, ozonul este un agent puternic de curățare și dezinfectare. Procesul de igienizare cu ozon ajută la eliminarea bacteriilor, acarienilor, ciupercilor și mirosurilor neplăcute din interiorul mașinii. Acesta este deosebit de util pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru familiile cu copii mici, unde igiena este prioritară.
Beneficiile curățării tapiteriei auto și igienizării cu ozon la Spălătoria Auto NedWash sunt multiple. Iată câteva dintre ele:
  1. Reîmprospătarea și curățarea tapiseriei auto, eliminând petele, murdăria și mirosurile neplăcute.
  2. Creșterea valorii și aspectului mașinii dumneavoastră.
  3. Eliminarea bacteriilor și a alergenilor, asigurând un mediu mai sănătos în interiorul mașinii.
  4. Reducerea riscului de alergii și afecțiuni respiratorii.
  5. Siguranță și confort sporit pentru tine și pasagerii tăi.
La Spălătoria Auto NedWash, veți găsi un personal amabil și profesionist care vă va oferi un serviciu de înaltă calitate. Ei folosesc echipamente și produse de ultimă generație pentru a se asigura că rezultatele sunt impecabile.