Värmehandskar, värmeväst, värmesulor & värmejacka

 När det blir kallt är det viktigt att vara förberedd. Därför erbjuder vi ett brett utbud av produkter som håller dig varm, till exempel handskar, västar, strumpor och jackor. Oavsett om du letar efter något att ha på dig under en avslappnad promenad eller en mer seriös utomhusaktivitet har vi vad du behöver. Med ett stort utbud av olika stilar och mönster hittar du säkert något som passar din smak.

– Värmehandskar

 Värmehandskar använder i regel ett batteri för att skapa en varm värme. De är bra för att ha på sig när det är kallt ute, eller om du bara behöver lite extra värme under dagen. Det finns ett brett utbud av olika typer och storlekar av värmehandskar, så du kan hitta ett par som passar just dina behov.

– Värmeväst

En värmeväst fungerar genom att värma upp olika värmezoner med ett batteri. De är bra för att ha på sig när det är kallt ute, eller om du bara behöver lite extra värme under dagen. Det finns olika typer av värmevästar som kan vara tillgängliga med olika storlekar och funktionalitet. En värmeväst passar perfekt till både jakt och friluftsliv.

– Värmesulor

Värmesulor är en slags batteridriven socka som du stoppar in i skorna. De är bra att använda när det är kallt ute, och håller dina fötter varma och torra hela dagen. Sulor finns i olika storlekar och former, så du kan hitta ett par som passar just dina behov.

– Värmejacka

En värmejacka är en jacka med inbyggd värme. Jackan är perfekt att ha på dig när det är kallt ute, eller om du bara behöver lite extra värme under dagen. Värmejackan använder ett batteri och har flera värmezoner, vanligtvis på bröstet och på ryggen. Man kan ofta välja mellan flera olika värmenivåer för att styra värmen.