Cu o experienta de peste 25 ani in reconditionare turbina, Robnec ofera servicii specializate pentru diagnosticare turbina, reconditionare turbina, reparatia turbinei si echilibrare computerizata pentru turbine.

Se pot efectua:

  • Reconditionari turbine automobile
  • Reconditionari turbine camioane
  • Reconditionari turbine autocare
  • Reconditionari turbine utilaje mari
  • Reconditionari turbine ambarcatiuni

Verificarea Turbinei se efectueaza pe MRV unde axul se roteste pana la 160.000 RPM. Aceasta rotatie este mult superioara fata de functionarea pe masina. Se echilibreaza impreuna cu turbina compresor si chitul de reparatie, se verifica pierderile ulei de la segmenti si purtatori de segmenti. Aceasta operatie este absolut necesara pentru fiabilitatea indelungata a turbinei, iar acest procedeul este esential in reparatia turbinei. Pentru fiecare turbina se elibereaza certificatul de echilibrare cu graficul corespunzator vitezei de rotatie a axului certificand serviciul de reconditionare turbina efectuat cu succes.

Reparatia turbinei impreuna cu echilibrarea dureaza 2-3 ore.

Aceste reparatii constau in inlocuirea segmentilor de admisie si evacuare uzati, flansa de admisie, platoul si dupa caz inlocuirea axului turbinei si turbina compresor, corpul turbinei, geometria variabila, capsula vacumatica.

In situatia in care nu exista kit de reparatii pentru turbina, se executa in cadrul societatii S.C. Robnec S.R.L. piesele care trebuie inlocuite cu tratament corespunzator si rectificarile necesare. Pentru o reconditionare turbina uzuala, piesele sunt originale, fiind cumparate de la furnizori.

S.C. Robnec S.R.L. ofera garantie 12 luni si promptitudine in executie pentru reconditionari turbine.

Pentru mai multe detalii, accesati:

www.robnec.ro