Manypets hundförsäkring

Manypets hundförsäkring är en av de populäraste hundförsäkringarna på marknaden och det är inte svårt att förstå varför. Den erbjuder ett mycket brett skydd för din hund och ger dig som kund frihet att välja den sjukvårdslösning som passar just din hund bäst. Försäkringen täcker allt från veterinärvård till sjukhusvistelse, operationer, medicinering och rehabilitering – allt för att du ska kunna fokusera på det viktigaste, nämligen att se till att din hund mår bra.

Du kan teckna Manypets hundförsäkring från och med den 1 mars 2020 och giltighetstiden är ett år. Förutom de allmänna villkoren finns det ingen uppsägningstid så du behöver inte oroa dig för att bli låst i en långfristig avtal. Du kan självklart förnya din försäkring när den gått ut om du är nöjd med villkoren och täckningen.

För att teckna Manypets hundförsäkring behöver du bara fylla i en enkel onlineformulär som tar cirka fem minuter att fylla i. När du har skickat in formuläret kommer du att få ett bekräftelsemail från Manypets med information om hur du aktiverar din försäkring. Du behöver sedan bara registrera din hund på deras hemsida så är du klar.

Det finns ingen åldersgräns för att teckna Manypets hundförsäkring så länge som din hund inte har några underliggande sjukdomar eller skador. Detta innebär att du kan teckna försäkringen redan när din valp är 8 veckor gammal. En del andra försäkringsbolag har en åldersgräns på minst 4 månader för valpar och det kan vara svårt att hitta en bra försäkring för din nyfikna och energiska valp.

Manypets erbjuder tre olika typer av försäkringar: Bas, standard och premium hundförsäkring. Basförsäkringen är det mest grundläggande skyddet och innehåller cirka 60 % av de vanligaste ersättningarna. Standardförsäkringen är den mest populära paketet och innehåller cirka 80% av de vanligaste ersättningarna. Premiumförsäkringen är Manypets bästa försäkring och ger dig som kund det absolut bästa skyddet för din hund.

Några av de stora fördelarna med att teckna Manypets hundförsäkring är:

 

– Ersättning för veterinärvård upp till 140 000 kronor per år

– Fri vård på Firstvet

– Inga undantag för skador orsakade av olycksfall

– Rehabilitering ingår i försäkringen

– Hjälp med att hitta rätt vård för din hund

Manypets hundförsäkring är en av de bästa på marknaden och ger dig som kund ett mycket brett skydd för din hund. Dessutom är det en mycket flexibel försäkring med möjlighet att välja den sjukvårdslösning som passar just din hund bäst.